Som det har snöat idag!

Idag har jag jobbat med en parlinogrej hela dagen på bobby. Den blev klar precis innan jag gick hem, så nya utmaningar väntar imorgon.

image10

Jag har letat efter vilket hotell jag ska bo på första nätterna i thailand. Det är superspännande! Det ska bli superskoj! Jag har inte riktigt hittat något än, det är bara så mysigt att kolla runt. Det finns hur mycket som helst.

Igår var det kaos!

Ja, vi hade roligt igår. Det är rätt sjukt onödigt egentligen. Asså, om man tittar på bilden nedan så försvann allt det. Inte bara av mig och mikke naturligtvis, för då hade jag skrivit detta från magpumpsavdeliningen på sjukan, utan av alla på festen. Vi bjöd friskt.

Sen blev det ingen tivoli för att dom vi skulle möta där bara försvann. Så vi blev kvar på den festen och sen stack vi hem. Inget special hände, vi hade bara allmänt kul. Snackade med varandra o jag skaka lite röv. En trevlig kväll. Nu ska jag snart hem till pappa och käka påskmiddag (frukost). 

Ikväll ska jag knäa mig själv på läppen!

Idag har varit galet hittils och kommer att bli helt kioskmongokul ikväll. Jag o mikke har varit i danmark och handlat och varit hemma hos hans fäscha o hämtat lite mer saker. Med saker menar jag dryck. Med dryck menar jag sprit.

Vi har som mål att bli ninja och att bli antastade. Jag vet att det låter lite knäppt och dumt men.. Nä, jag kan inte försvara mig. Vi ska ha helt sjukt roligt! Det ska bli en teqiulanight. Meeeen vi har inte bara tänkt på oss själva. Vi köpte lite "Erdbeer Limes", en flaska med jordgubbsextrakt+sprit, till tjejerna. Vo ska nämligen på förfest hos nån och jag o mikke är kända för att överdriva när vi ska på en tillställning. Så vi planerar att bjuda sjukt mycket på alla.

Efter det ska vi på tivoli och rocka. Det ska bli najs. Eller som Shan Banan skulle sagt, "Kött fiii fäään".

Glad Påsk och ha så kul, för det ska jag ha!

image9

Det är något som sliter och äter i mitt hjärta

Asså, min energi går åt till att ständigt bekämpa den svarta äckliga klumpen som har flyttat in i mitt hjärta. Den sliter i mina artärer och slår mitt hjärta i en otäck otakt. Jag vill svälja ett stort starkt skinande ljus som tar sig in i hjärtat och dödar det onda som sitter och ruvar på min dyrbaraste skatt. men jag vet inte vad det ljuset är eller var jag kan hitta det.

Det bara susar i huvudet, hur mycket jag än tänker så bara susar det öronbedövande ljudet som gör mig så förvirrad och rädd. Det går att tysta susandet, om ens för en liten stund, genom att fördriva tiden med tv-spel, tv eller andra onödiga tidsfördriv. Men när allt är avstängt och när jag endast är med mig själv tar sig det svarta hemska djuret i hjärtat sig ut ur sina gömmer och förpestar varje cell i min kropp. hela natten kämpar jag mot min värsta fiende.

På morgonen är jag utmattad och det kvittar om jag sover mycket mer än jag behöver för jag är fortfarande trött. Monsret försvinner under dagen när jag är upptagen med annat. Men under små glimtar av dagen kan han hoppa fram när jag minst anar det och skära små sår i mitt medvetande som blöder sådär irriterande som små sår kan göra och de läker fruktansvärt långsamt.

Mycket nya grejer

Det är mycket på gång nu, jag har varit på bobby i lite mer än en vecka, jag ska på arbetsintervju och jag tog "snabben" hem från prakken idag. Snabben är en båt som går från "fastlandet" ut på hisingen. Det tar mig 4 minuter att komma från stan hem med den. Men den går lite knepiga tider. Det är inte fel att åka båt varje dag :)

image7


Igår när jag var på väg hem från dansen så såg jag en svensk förortsman med moppemustasch, bara det är roligt. Men sen ringde hans telefon och han svarade med värsta dialekten "Yo bro, wassap, Yeah yeah, Im at yo place in 15 min tops bro, yeah, see u later bro, peace". Det kanske inte är så roligt när man inte hör honom men han var verkligen en vandrade steriotypklyscha. Meeeeeeeeen vem e jag o dömma, jag låter likadant när jag snackar med mikke.. "Tjene bruuschäään, läget o sånt" osv.

Jag ska på arbetsintervju på expert på torsdag, det ska bli spännande. Det hade varit väldigt roligt att jobba där. Jag som redan är en grym säljare kommer rocka fett på ett ställe där jag tycker om det jag säljer, till skillnad från skor (som jag sålde på stadium) :P

image8

Wall-e!!

Nu är första veckan på bobby avklarad. Det är ett roligt ställe, alla är så trevliga och det känns som att sitta i skolan. Vad menar jag med det? Jo, låt mig måla en bild.

Jag sitter och är koncentrerad och fokuserar på en uppgift när min handledare, Fredrik, smyger sig på mig och skjuter mig med en luftkanon rätt i huvudet. Vid ett annat tillfälle sitter alla och skrattar åt att en kille har ritat en bild av conan o´brian med en Penis som näsa, och har döpt honom till "Late night with Cock o´brian". Det är lite på den nivån det ligger. Men alla där är sjukt duktiga, riktigt riktigt duktiga.

Sen vill jag passa på att tipsa alla människor som tyckte om Hitta Nemo att kolla in trailern till "Wall-E", pixars nya film, som ska släppas på bio i Juni i år. Den verkar helt underbar! här hittar ni trailerna: Wall-E trailer!!

image5

Jag och daniel i ett nötskal! Eller två nötter i ett skal kanske..

Ö r t e l l säger:

haha

Ö r t e l l säger:

mm borde jag med

Jonas säger:

det ska jag med fii fään

Ö r t e l l säger:

haha måste byta in ett par skor imön

Jonas säger:

asså det e varmare än i en häströv här inne

Ö r t e l l säger:

fick ett par FETA av syrran

Jonas säger:

NAJS

Ö r t e l l säger:

mm men du kan juh be Greger å gå hem då

Ö r t e l l säger:

ni kan inte va två där inne å ha björnsex

Jonas säger:

ska det, efter jag har fått ut båda benen ur hans röv

Ö r t e l l säger:

han ska alltid ha med sig sin skin-filt och ligga naken på den

Ö r t e l l säger:

obehagligt som fna

Jonas säger:

ja fii fään

Jonas säger:

framför en öppen brasa

Ö r t e l l säger:

mm framför dina element

Jonas säger:

haha

Jonas säger:

ja

Ö r t e l l säger:

sen blir hans så svettig med, as jobbigt å gå på ditt folv

Ö r t e l l säger:

golv

Jonas säger:

eller så gör han upp en eld av sina skitiga kalsonger

Ö r t e l l säger:

ah det har ju hänt

Jonas säger:

o ligger o skedar den

Jonas säger:

Jag tycker vi kan lära oss ett och annat av honom

Ö r t e l l säger:

fast när han började gnaga på sina tånaglar och säga att det smaka pirri-pirri blev jag lite rädd

Ö r t e l l säger:

kall i kläderna

Jonas säger:

haha.. ja fii fään.. Där gick min gräns o då sa jag bara. "greger, käft! Gå ut omedelbart din drogade sälknullare!"

Ö r t e l l säger:

ah tyckte det va ganska smart när han visa hur han förvarade sitt kött, la det under läppen och krydda med timjan

Jonas säger:

Ja, det var ett bra tips

Jonas säger:

Okej daniel. Sov gott

Ö r t e l l säger:

haha

Ö r t e l l säger:

ha d nice

Ö r t e l l säger:

kram

Jonas säger:

kram o smek vuxenlek

 


Fotboll fii fään!

Idag har några från klassen och klassen under oss spelat fotboll så det stänkte. Jag är helt mör i benen och ska inte göra mycket annat som kräver muskelverksamhet idag. Ska ska sitta och dricka juice och kolla family guy. Nothing more nothing less.

Imorgon är det första dagen på Bobby. Det känns inte längesedan jag skrev samma sak fast om Tenjin, tiden går så himla fort! Men det ska bli spännande, får se vad som händer imorgon.

Nä, nu ska jag återgå till maximal avkoppling.

Juno - omg omg ffs!

Jag har precis sett Juno. Den bästa filmen jag har sett på jättelänge! Det var grymt bra, huvudkaraktären, Juno, var hur skön som helst!  Den var grymt bra helt enkelt.

Se den!

image4

Resultatet av Clone a Willy!

Jag tog precis ut min klon ur sin form. Det blev en slående kopia! Jag blev överaskad av hur detaljrikt det blev ^^

Den bästa bilden ever!

Detta är nog den bästa bilden jag någonsin tagit. Det kan vara den bästa bilden av alla bilder i världen, faktiskt. Jag överdriver inte. Bara se på känslan i ögonen på geten. Han ser ut att njuta av varje millisekund av det tillfället. Vinklen är underbar, färgerna, kontrasten.. Ja, jag är mållös. Den tål att tittas på länge och flera gånger!

image3

Saken med tuggummi!

Vi satt och pratade i skolan idag och kom fram till en intressant frågeställning. Hur kommer det sig att när man plockar fram en påse tuggummi så förväntas man bjuda alla runt omkring? Man gör inte samma sak när man tex tar upp en snickers eller en cola. Vad är det med tuggummi som gör att vi känner att vi måste bjuda? Är det för att vi vill hjälpa personerna runt borde och bidra till generellt bättre andedräkt?

Jag känner att jag har börjat ruva på en viktig poäng här. Jag får se vart detta leder, nobellpris månne?

Clone a Willy!?

Haha, jag har läst så mycket om den här. Teknikmagasinet har gjort reklam för den och säger att det är åretsprodukt, fjolårets bästa julklapp osv. Så jag tänkte att jag var tvungen att testa.

Vad är Clone a WIlly? Det är en förpacking som innehåller allt man behöver för att göra en exakt kopia av.. sin "willy".. Alltså sin penis helt enkelt! Säg vad man vill om det, men jag blev nyfiken!

Så jag gjorde två försök igår, varpå den första misslyckades och den andre lyckades. Så nu väntar jag på att gjutmassan ska torka, den är väll klar ikväll någongång. Ska bli kul att se resultatet!

image2


Jobbar för fullt med teaterkontoret!

Nu är det fullt ös med teaterkontorets hemsida. Vi har till slut kommit fram till en design som vi båda vill ha och det funkar bra :) Så ikväll ska jag jobba mer på det och förhoppningsvis göra mycket av arbetet.

image1

Nya tider, gröna tider?

Ny blogg, ny lägenhet!

Varför har jag gröna färger? För att våren är på väg! Thats why!

Skriver mer sen.

RSS 2.0