Farmors begravning

Imorgon är det dags. Dags för tårar, men inte bara av sorg utan också av glädje. För jag vet att farmor har det bättre där hon är nu än vad hon hade det tidigare.

Det känns så konstigt att min pappas mamma har dött.

"Mammor kan inte dö. De får inte dö. Men mammor kan verkligen inte under några omständigheter dö. De lever alltid vidare i sina barn, deras barn och deras barnbarn."

Mycket kärlek till dig farmor och hoppas du alltid har ett vakanda öga på mig och jag ska alltid titta upp mot himlen och hälsa på dig.

Ha det godis farmor, älskar dig!

Rubisk Kub!

Nu är jag stolt. Jag klarar nu av att lösa en rubisk kub. Helt själv, utan hjälp. Jag kanske inte gör det snabbast i världen men jag kan iaf lösa den!

yey, grattis mig!

Fredag och en fullspäckad helg

Ikväll kommer familjen på besök och innan dess ska jag hem till Lina och mata katter, efter det ska jag hem och gratta Johanna och ikväll ska vi gå på resturant.

Imorgon ska jag jobba första gången på expert. Det ska bli asroligt, sälja saker som jag själv är jätteintresserad av. Efter det ska jag skynda SKYNDA hem och duscha och byta kläder. Sen bär det av till 50-års fest hemma hos nenne. På söndag ska jag jobba igen och sen är det lugnt. Så det är hårda bud i mellerud i helgen.

Jag läste en grej jag skrev när jag skrev hur jag ville ha det i framtiden som var ganska rolig, så jag tänkte avsluta med att citera mig själv.

"Jag vill veta att jag har tid till att klubba dagisbarn efter jobbet! Det betyder inte att jag vill det, men jag vill känna att jag har tid till det om jag skulle vilja!"

Trevlig Helg!

RSS 2.0